2022-01-21 14:52:39• hírek • Fizetett tartalom

Hogyan találjuk meg a tökéletes női steppelt kabátot?

Az idei szezon nagy sikerét jelentik a különféle steppelt kabátok. Ezek valamikor talán a kétezres években voltak igazán népszerűek, aztán egy jó időre a feledés homályába vesztek. Leginkább csak a klasszikus pufikabátok formájában találkozhattuk hasonló mintázattal mostanság. Azonban most a szezon nagy slágereként millióféle változattal tértek vissza. Milyen szempontok alapján válasszunk tehát?

Vastag vagy vékony fazon?


Ebben az esetben nem a hőtartóképesség kerül szemlére. Egy thermo béléses steppelt kabát például kifejezetten vékony lehet, mégis nagyon meleg. Viszont léteznek direkt pufi és slim fazonok is a steppelt kabátok közt. Melyiket érdemes hát választatnunk? A vékonyabb bélésű steppelt kabátok általában elegánsabb, áramvonalas megjelenést kölcsönöznek nekünk. Ezért aki szereti az eleganciát, az mindenképp ebből induljon ki. A vastag pufibb fazonok sportosabb, lazább, sok esetben vagányabb külsőt eredményeznek – egy teltebb alkaton viszont nem minden esetben állnak jól. Hajlamosak ugyanis pár kilóval többnek mutatni minket az ilyen fazonú darabok. Aki bírja a sportos, underground stílust, és nem bánja, ha szép kerek hóember alakot vesz majd fel a kabát által, az bátran válasszon egy pufi darabot.


Fazonok


Steppelt fazonból találunk számtalan kabátot: bombert, parkát, hosszú kabátot és egyéb fazonokat – a sportostól az elegánsig. Aki fázósabb, annak viszont mindenképp egy hosszabb oversize fazon lesz a legjobb választás. Remek, deréköves steppelt ballonkabátokat és parkákat is kapni viszont, ahogy azt az alábbi linken is láthatjuk: https://www.bolf.hu/hun_m_Noi-ruhazat_Noi-dzsekik_Steppelt-dzsekik-37067.html. Utóbbiak jól mutatnak prémes kapucnival, és kiválóan viselhetőek egy félelegáns megjelenéshez is. Az oversize a nyolcvanas évek retro őrülete miatt steppeltből is nagy divat idén. Slim nadrággal és magassarkúval hordva még azoknak sem kell aggódni, akik azt gondolják, hogy egy oversize fazon kövéríteni fogja őket. Szettünk megfelelő összeállításával kiküszöbölhetjük ezt a mellékhatást.


Színek és textúrák


A legnépszerűbb színek manapság a pasztell- és a cukorkaszínek mellett a metál árnyalatok. Ez egy lakk vagy más fényes anyagú steppelt kabátnál különösen fénylő felületet eredményezhet. Menőnek hat a fekete lakk és a fémesen csillogó ebből a típusból. Viszont ha nem szeretnénk úgy festeni benne, mint aki egy szemeteszsákot húzott magára, akkor mindenképp pár alapszabályt tartsunk be. Az első, hogy fényes vagy fémes kabátnál csak a kabát domináljon – maximum még a cipő. Ha lakk vagy metál fényű a kabátunk, akkor már ne legyen az a táskánk és a nadrágunk is, a másképp úgy festünk majd, mint a bádogember az Ózból. A kabát legyen szettünk főszereplője és ehhez inkább visszafogott, semleges színeket válasszunk. Ezüst kabát esetén például fekete nadrágot, ezüst ékszereket és fekete táskát – némi strasszkővel megbolondítva – nagyon jól összepárosíthatunk. A szabály más színek esetén is érvényes. A fekete lakk és a metálszínű steppelt kabát annyira figyelemfelkeltő, hogy ne is próbáljuk még jobban feldobni, például egy rózsaszín, strasszköves unikornisos felsővel. Tehát szolidabb ruhadarabokat válogassunk mellé.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: